Samo neki od naših zadovoljnih klijenata:

Što kažu naši klijenti o našoj usluzi:

AZM Service a posebice vlasnik Zoran Mikić, izvrsno brinu o meni i mojoj supruzi već više od 10 godina. Vozač tvrtke me dočeka u Puli, Zagrebu, Ljubljani ili Trstu i odveze me u Opatiju, gdje svake godine provedem odmor. Ako trebam prijevoz unutar same regije, AZM se također pobrine oko toga. Srdačno ih preporučujem!
Henri C. J. Everaars, bivši generalni konzul Kraljevine Nizozemske u St. Petersburgu, Rusija
Tijekom dugogodišnje suradnje s tvrtkom AZM osvjedočio sam se u pouzdanost, efikasnost, fleksibilnost i preciznost koje iskazuju djelatnici tvrtke prilikom izvršenja usluga. Kako je poslovanje danas sve zahtjevnije u smislu nametnutih promjena i volatilnosti okruženja, AZM je uvijek spremno popratila svaki zahtjev, pritom ispoljavajući visoki stupanj sigurnosti i profesionalnosti.

U poslovanju mi je jako važno brzo odgovoriti na zahtjeve tržišta, a u tome mi AZM u potpunosti odgovara svojim pruženim uslugama. Moram navesti da je AZM cjenovno povoljna kada se uzme u obzir omjer dobivenog i uloženog. Nadam se da će se suradnja s tvrtkom AZM nastaviti i u budućnosti jer smatram da je jako važno imati pouzdanog partnera na kojeg se uvijek može računati.

Zoran Mirošević, direktor u Entek d.o.o.
AZM d.o.o. je poslovni partner Saipemovog ureda u Rijeci preko 10 godina, koji pruža usluge prijevoza osoba. Temelj dugogodišnje suradnje je profesionalan pristup i visoka kvaliteta usluge koju AZM d.o.o. pruža. AZM d.o.o. je pouzdan partner na kojeg možete uvijek računati!
Ana-Marija Krpan, voditeljica odjela za ljudske potencijale u Saipem d.o.o.
Još od 2009. dolazim u Hrvatsku, gdje svake godine provedem više od dva mjeseca. Uvijek sam angažirao tvrtku AZM za prijevoz putnika, a naša suradnja traje kroz sve ove godine. Moji gosti i ja osobno imamo potpuno povjerenje u AZM. Točnost, udobnost, sigurnost, povjerenje: nikada nisu podbacili. Jednom riječju: PROFESIONALCI.
Bernard Roche, Bruxelles, Belgija